diumenge, 4 de novembre de 2012

El matalàs


Les coses que ens semblen supèrflues en el nostre dia a dia es transformen quan naveguem per mars tempestuoses. Allò que no tenia cap mena de transcendència esdevé la clau de volta per recomfortar l'ànima i el cos. És així com en aquest inici d'etapa de vida a Anglaterra, han sorgit objectes i sensacions que havien quedat esborrats del diccionari vital.
Sense anar més lluny, durant un dies he hagut de perseguir l'objectiu d'aconseguir un matalàs millor condicionat que el que havia heretat del noi que havia viscut a la meva habitació. Trucar al propietari del pis, negociar el canvi, buscar una botiga, cercar el matalàs més econòmic i així anar completant etapes fins que t'arriba a casa el nou matalàs, que m'ha permès descansar millor i sentir-me més acollit entre les quatre parets de la casa. Ho sé, és banal, això a Ripoll ho hagués enllestit en cinc minuts a Tapisseries Autet, però ara, en aquest nou món, s'ha complicat una mica.
I no només això. Amb el nou matalàs, s'han obert noves portes. He pogut veure altres habitacions i noves finestres que amaguen darrere seu altres situacions supèrflues, però que un cop recollides les cortines, esdevenen, per sorpresa, imprescindibles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada